hiernamaals

Vrouw ‘sterft’ en brengt 3 uur door met God – vertelde haar over het hiernamaals

Een grafisch ontwerper uit Guatemala, Mariandree Cárdenas (24), gelooft dat haar bijna fatale astma-aanval haar naar God leidde. Tijdens haar coma ervaarde ze wat ze beschrijft als een ontmoeting met het hiernamaals. Ze zegt: “Ik heb het mysterie opgelost van wat er gebeurt als we sterven.”

Bijna dood ervaring

Tijdens het thuiswerken begon Mariandree te stikken doordat haar keel dichtkneep. Voordat ze het bewustzijn verloor, stuurde ze snel een bericht naar haar moeder en broer voor hulp. Ze kwamen aan en vonden haar bewusteloos. Met haar geschiedenis van astma werd ze met spoed naar het ziekenhuis gebracht en in coma gehouden.

Mariandree beschrijft haar bijna-dood ervaring als het verschijnen in een plek vol licht, zonder zon, maan of sterren. “Ik verscheen op een plek vol licht, zittend aan een lange tafel vol voedsel dat ik nog nooit had gezien, omringd door lichtwezens die via gedachten communiceerden,” zegt ze. Voor haar voelde dit als een plek waar ze altijd al thuishoorde en ze herinnerde zich niets van haar vorige leven.

Ontmoeting met het hiernamaals

Ze vertelt hoe ze voor God zat, die de grootste lichtbron was en lachte. “Voor mij zat God. Ik wist dat het God was omdat hij het grootste licht was, hij verlichtte de hele plek. Ik kon zijn gezicht niet zien, maar ik wist dat hij lachte.” Deze ervaring gaf haar een diep gevoel van vrede en vervulling. God deelde zijn aandacht gelijkelijk met haar en alle andere lichtwezens.

God vertelde haar dat ze terug moest keren, hoewel ze dit niet begreep en liever bleef. “Hij legde me uit dat ik zou terugkeren maar op dat moment moest ik terug omdat het mijn tijd nog niet was en ik moest terug ‘uit liefde’.” Na drie dagen in coma ontwaakte Mariandree, hoewel ze deze tijd als drie uur in de hemel ervoer.

bron: YouTube @Curiosidades de la Historia y el Arte

Helemaal overtuigd

Mariandree is volledig hersteld van het incident en blijft geloven dat ze een glimp van het hiernamaals heeft gezien. Ze voelt dat God haar heeft gekozen om te laten zien wat er na de dood gebeurt en om dit mysterie op te lossen. “Ik denk niet dat het een delirium was, ik denk dat het iets was dat ik moest meemaken omdat God het zo wilde.” Deze bijna-dood ervaring heeft haar overtuigingen over het leven na de dood en de betekenis van liefde en verbondenheid versterkt.



Scroll naar boven